LEDERUTVIKLING
- verktøyet du trenger, der du er, når du trenger det.

NYHETER

Finansfokus i samtale med  Mitt LederUnivers

Nå vil folk treffe hverandre igjen, sier Susanne Slaatsveen, salg og markedsføringsansvarlig i Mitt LederUnivers. Lederutvikling har vært midt i blinken for proffene bak kurs- og lederprosjektet Mitt LederUnivers under pandemien. Og nå vil folk treffe hverandre igjen over en kaffekopp.

Webinar Hvordan utvikle selvledelse

Tid: Onsdag 25/8, 1200-1245 
Pris: Gratis

Tiden vi lever i utfordrer spesielt vår evne til selvledelse, både som ledere og som medarbeidere. Selvledelse er en god forutsetning for å skape konkurransekraft, innovasjon og utvikling og god produktivitet. Ikke mindre aktuelt er temaet når vi vet at mange vil fortsette å arbeide fra hjemmekontor selv når vi går tilbake til mer normale tilstander. 
Det viser seg at ledere som er gode på å lede seg selv i større grad utvikler medarbeidere som er gode på selvledelse. Hvordan kan du arbeide systematisk for å utvikle selvledelse i organisasjonen? I dette webinaret vil Alf Inge gå gjennom disse 6 konkrete områdene som viser seg å være effektive for å utvikle selvledelse. 

Ledertips, webinarer, kurs, fagartikler og mye mer

Vi styrker lederkompetansen i Norge. Her finner du webinarer, foredrag, lederprater, ledertips, artikler og kurs fra noen av landets fremste lederutviklere. Påfyll av metoder og tips bevisstgjør og styrker deg som leder. Deler av innholdet er også tilgjengelig uten betaling. Som abonnent kan du få tilgang til alt digitalt innhold. Øk din kompetanse når det passer deg!

Våre kurs

Ledercoaching

Bli en bedre leder - finn din ledercoach i dag!

Våre lederutviklere

Marit Lysebo
Therese Cleve-Stiansen
Svein Harald Røine
Per Morten Hjemgård
Trude Falck Bjånes
Pellegrino Riccardi
Marco Elsafadi
Anders Martinius Tangen
Created with