Mitt LederUnivers

Mitt LederUnivers AS er et selskap med kompetanse og engasjement for ledelse, media, formidling og
digitale løsninger.  

Våre kunder er privatpersoner, bedrifter og organisasjoner med behov for lederutvikling, kurs, foredrag og konferanser gjennom digitale løsninger, fysiske kurs og kombinasjoner av disse. Vi samarbeider også med utdanningsinstitusjoner og forskningsmiljøer i Norge. Våre kurs og foredrag baseres på ledelse ved målrettet kommunikasjon, relasjon og tillit, som gir gode resultater for virksomhetene.

Lederutviklere. 
I Mitt LederUnivers har vi valgt følgende kriterier for bruk av lederutviklere: De skal være sterke, oppdaterte, ha en faglig forankring og anerkjenne den norske modellen. De er valgt ut fra solid formidlingssevne og evne til å bevege og motivere mennesker til endring. Lederutviklerne har egne og tydelige konsepter som gir ledere verktøy de kan ta i bruk i sitt daglige virke. Oversikt over våre lederutviklere finner du her
Er du som leder sulten på å utvikle deg selv, nysgjerrig og åpen for utvikling og tilstedeværelse? 
Erkjenner du at du utgjør en forskjell som leder? Kjenner du at du har lyst på nye verktøy? Ja, da vil du finne deg til rette hos oss. Enten du er leder i dag i ulike posisjoner eller kanskje du har lyst til å bli leder, er dette stedet for deg. 

Har du spørsmål, ønsker tilbud på kurs eller vil ha et møte for å få vite mer? 
Ta kontakt med Susanne Slaatsveen, epost: susanne@mittlederunivers.no eller telefon 908 80 991.

Hvem er vi?

Kjetil Haave
Daglig leder

Kjetil har lang erfaring som øverste leder i forskjellige organisasjoner. I tillegg har han en bakgrunn som journalist, markedsfører og redaktør.
Susanne Slaatsveen
Salgs og markedsføringsansvarlig 

Susanne har lang bakgrunn fra fagbevegelsen samt varierende lederjobber. Hun har også kurs og kompetanseledelse som sitt spesialområde de siste årene.
Kjell Værøy Ljøstad
Styreleder

Kjell Ljøstad har jobbet i over 20 år i IT-bransjen, og har solid erfaring med etablering av bedrifter.
Alf Inge Cleve-Stiansen
Fagansvarlig

Alf Inge er daglig leder og partner i Leading Edge og har drevet med leder - og forretningsutvikling siden 2003 i samarbeid med en rekke virksomheter innenlands og utenlands. I dag er han også foreleser og sensor i ledelse og kommunikasjon på Høyskolen Kristiania. I Mitt Lederunivers har han et spesielt ansvar for at det faglige er i tråd med god norsk praksis og forskning.
Therese Cleve-Stiansen
Branding

Therese driver konseptet Movimenti på sitt 12. år, og er idag trener og medeier i Leading Edge. I tillegg underviser hun på Kunsthøyskolen i Oslo i dans. Hun bruker sin erfaring fra sin meritterte idrettskarriere, TV, og store sceneprestasjoner til å utvikle og holde ulike kurs og konsept innen personlig utvikling. I Mitt Lederunivers trekker hun frem sin medieerfaring og bidrar til å trygge menneskene foran kamera og få de til å prestere på sitt beste med en god følelse.
Trine Tolfsby
Marketing 

Trine er Markedssjef i Sonat AS og har solid erfaring innen strategisk markedsføring, forretningsutvikling og kommersialisering. Med bakgrunn fra internasjonale selskap, retail, reklame og PR byrå og startups, i roller som markedsfører, prosjektleder og personalleder, har bredden i erfaringer gitt henne fortrinn i møte med nye mennesker og utfordringer. I Mitt Lederunivers bidrar hun med fasilitering, historiefortelling og selvsagt - markedsføring.  
Created with