Alf Inge Cleve-Stiansen

Fagansvarlig @Mitt Lederunivers
Partner, daglig leder & trener @Leading Edge
Høyskolelektor @Høyskolen Kristiania

Alf Inge er lidenskapelig opptatt av faget ledelse og støtte mennesker og organisasjoner i vekst og utvikling. Han var med å starte Leading Edge i 2007 og har siden den gang gjennomført en rekke leder – og organisasjonsutviklingsprogram i inn – og utland, både i privat og offentlig sektor. I tillegg brukes han som coach for ledere på alle nivåer og som mentaltrener for toppidrettsutøvere.

Med sin sterke formidlingsevne er han også ofte å se på større scener med foredrag innen temaer som ledelse, kommunikasjon, motivasjon og endring. I de siste årene har hovedfokuset vært å bruke sin forretningsforståelse og erfaring i utvikling og gjennomføring av bedriftsinterne leder - og utviklingsprogrammer for kunder innen ulike bransjer, både i privat og offentlig sektor.


Siden 2018 har han vært tilknyttet Høyskolen Kristiania som foreleser og sensor i faget “Ledelse og kommunikasjon” for bachelorprogrammene hotellfagledelse, helse- og idrettsledelse og servicestrategi. I dag har han en stilling II som høyskolelektor.

2019 var han med å starte Mitt Lederunivers, et selskap som utvikler faglig, digitalt innhold til ledere. Her utvikles konkrete ledertips, kurs, webinarer, foredrag, lederprat og artikler. Selskapet fremmer den norske ledelsesmodellen med fokus på relasjon, medvirkning og respekt.

Alf Inges kurs og digitale innhold

Created with